• El Projecte

  Els bons moments que es produeixen al voltant d'una taula,amb la família i els amics, són, sense cap dubte, la saba de la vida. Hi pot haver moltes circumstàncies personals que ens diferenciïn, però sempre hi ha una cosa que ens reconcilia i salva aquesta distància: la gastronomia. En els nostres viatges a diferents cultures hem trobat, sense excepció, aquest nexe comú, aquest vincle inefableL'enrenou feliç dels mercats de barri, les rialles i les confidències que, sinceres, sorgeixen espontàniament al voltant d'una taula.

  Les olors que, obstinades, ens acompanyen des de la infantesa, amb la seva capacitat prodigiosa per invocar escenes i instants que busquen refugi en memòries llunyanes. L'amor i el respecte que senten els que treballen la terra és el mateix que experimenta el que més tard transforma aquesta matèria primera en suport per als altres. En aliment. Sovint, l'essència d'un ésser estimat que ens va deixar fa molt temps, pren vida davant dels nostres ulls atònits gràcies a les aromes amb els quals, sense nosaltres saber-ho, havia quedat per sempre vinculat a la part més recòndita del nostre subconscient.

 • Intolerància alimentària

  Quan una persona pateix qualsevol intolerància alimentària, aquesta màgia es veu truncada donant pas a una soledat i exclusió tan trist com innecessària. Perquè aquesta exclusió esprodueix generalment per un mercat i un públic poc informat o preparat. Mentre tots entenem perfectament que una paella és un plat típic i deliciós que gaudim tots, encara que no contingui gluten, creiem que el blat és indispensable per a la pastisseria.

  En realitat, el blat ha dominat la nostra dieta perquè sí, perquè hi era, funcionava, i s'ha cultivat massivament. Amb això hem creat un hàbit que ens ha atrapat en falses creences. 
  Només cal obrir una mica més la ment i mirar al voltant per descobrir que la terra ens ofereix una varietat extraordinària que pot aportar riquesa no només a aquells que pateixen intolerància o al·lèrgia al gluten, sinó al públic general.

 • Eliminant les barreres

  Milola ha nascut amb el desig d'eliminar aquestes barreres.

  No obstant això, mai hem volgut convèncer amb llargs discursos. Preferim seduir a través del paladar. Amb una pastisseria deliciosa, nutritiva, innovadora, original.

  Milola neix de la nostra passió per la gastronomia i el nostreinterès per la salut. Buscant l'equilibri entre la nutrició i el plaer, hem creat una carta de productes artesanals i senzills, però summament innovadors. Fets per un grup de gent que adorem cuinar tant com menjar.

 • Els nostres productes, frescos

  Amb una abundància de productes frescos, de farines integrals especials, sense gluten, amb sucre integral de canya, atzavara, saba d'auró, fruita i verdura de temporada, ens proposem mostrar que la cuina sense gluten, dóna sentit a la nostra valorada dieta mediterrània.

  Perquè en la varietat està el gust, i també la salut, cereals com la melca, el mill, la quinoa, el teff, la tapioca i l'arròs no són només la salvació del celíac, sinó també una excel·lent alternativa per a tots els públics, pel seu valor nutritiu i la seva riquesa de sabor.

  Però no volem convèncer. Prova-ho, i deixa't seduir.

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesura de la nostra web i millorar els nostres serveis. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la política de privacitat

Cerrar mensaje política de cookies