• Pastisseria sense gluten

  Quan descobrim que tenim intolerància al gluten, o a qualsevol altre aliment, ens trobem amb una paradoxa interessant: la nostra malaltia no necessita medicació, però desapareix canviant la forma d'alimentar-nos. Alhora, el nostre mercat actual està poc preparat per aquesta nova alimentació: tenim dificultats per trobar ingredients alternatius, disposem de poca varietat i no sempre gaire desitjable. 

  Milola va néixer amb el desig i la intenció d'eliminar aquestes limitacions. Canviant la nostra manera de cuinar, hem descobert farines, ingredients i productes que ens aporten un món sencer de nous sabors i noves possibilitats, amb resultats deliciosos i altament nutritius, que ens demostren que la cuina sense gluten pot ser enormement saborosa, divertida, i una font inacabable de creativitat i plaer.

 • Nutrició

  Milola creiem que la pastisseria i la nutrició no són contradictòries ni estan contraposades; que no cal triar entre una o altra. Aquesta convicció ens porta a indagar i experimentar contínuament: a repensar cada ingredient i treballar per potenciar-lo, per fer-lo més sabors i més interessant, amb la intenció de sorprendre el paladar dels nostres clients. Ens inspira cada dia, i dóna sentit a una cuina basada en el respecte per cada producte que entra al nostre obrador. 

 • Dietètica

  No ens conformem, només, amb eliminar al·lèrgens segons les diferents necessitats. El repte que tenim és que la nostra pastisseria contingui el mínim possible de greixos i sucre, sense comprometre un resultat final que ens continuï brindant unaexperiència gastronòmica absolutament plaent per als sentits. La nostra meravellosa dieta Mediterrània es basa en la varietat. I no podíem estar més d'acord. Per això volem mostrar als nostres clients que, quan no depenem del blat per a tot, descobrim un món de nutrició i sabor en cereals com el mill, la melca, la quinoa, el teffl'arròs, la tapioca. I per descomptat en els fruits secs d'aquesta terra: l'ametlla, l'avellana, la nou, la castanya. 

  Atreveix-te a provar-ho. Mai més miraràs enrere.

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesura de la nostra web i millorar els nostres serveis. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la política de privacitat

Cerrar mensaje política de cookies